Sunt un împătimit al artei fotografice de când am luat în mână aparatul de fotografiat al tatălui meu, un SLR semiprofesional ZENIT 11, în urmă cu 17 ani.

Curiozitatea, dorința de perfecționare continuă și, bineînțeles, pasiunea m-au condus pe un drum cu multe împliniri în domeniu: participări cu succes la concursuri naționale și internaționale de fotografie, expoziții personale și de grup în marile orașe ale țării.

Am ales să intru în rândul profesioniștilor în 2008, să-mi câștig traiul din fotografie pentru că am simțit că mai presus de orice, este ceva ce iubesc să fac și mă văd profesând pentru tot restul vieții. Un an mai târziu îmi terminam studiile în domeniu și porneam un curs de formare profesională în fotografie, pentru a împărtăși și altora ce am învățat.

Până astăzi am acumulat peste 15 ani de experiență în domeniu, sunt fotograful unui trust internațional, profesor formator pentru generații multiple de absolvenți, însumând și experiență de lucru din domeniul modei până la cel corporatist; am imortalizat evenimente de nuntă a cel puțin 50 de cupluri, iar toate acestea sunt doar câteva fragmente ale artei mele.

Fotografia este mai mult decât o meserie, pentru mine a devenit un stil de viață, parte din mine și sunt nerăbdător să mă descopăr și în următorii ani prin această artă.